Implant dentar Megagen Cluj Napoca

Despre compania Megagen

Compania de implanturi dentare Megagen a luat naștere în 2002, ca o subsidiară a grupului MegaGen International Network of Education & Clinical Research din Coreea de Sud. De atunci firma s-a perfecționat în mod continuu,  ajungând să aibă astăzi una din gamele cele mai complexe și inovatoare de implanturi dentare din lume. Cele mai cunoscute modele de implanturi Megagen sunt implantul AnyRidge și implantul AnyOne, pe care le vom detalia mai jos.

Avantaje implant dentar Megagen

Implanturile dentare Megagen prezintă un design ce respectă cele mai înalte standarde de calitate existente astăzi în implantologia dentară. Acestea sunt confecționate dintr-un aliaj de titan pur de gradul 4 și prezintă spire ce menajează substratul osos, rezultând astfel o intervenție chirurgicală minim invazivă. De aici și o recuperare mai rapidă a pacientului.

Implanturile Megagen au incorporate pe suprafața lor particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel încât țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie. Deci scade mult riscul de respingere a implantului de către organism.

  • Pot înlocui orice tip de dinte;
  • Sunt foarte rezistente în zona molarilor;
  • Sunt foarte stabile în situații în care osul nu este de cea mai bună calitate;
  • Permit încarcarea imediată cu o coroană fixă provizorie;
  • Permit fixarea protezelor pe implanturi prin locator;
  • Au rezultate durabile și estetice.

Implant dentar Megagen AnyRidge

Implantul dentar Megagen AnyRidge este confecționat din aliaj de titan cu puritate înaltă care introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Cu ajutorul acestor spire speciale, implantul Megagen AnyRidge devine o soluție optimă de tratament, indiferent de calitatea osului în care este introdus. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași sedință, micșorând astfel timpul de tratament. Practic vorbim despre conceptul de DINȚI ÎNTR-O ZI, implant și coroană în 24 de ore.

Implant dentar Megagen AnyOne

Implantul dentar Megagen AnyOne, prin design-ul inovator și tratamentul de suprafață cu ioni activi de calciu Xpeed®, cât și prin conexiunea conică bont-implant, simplifică intervenția chirurgicală, reducând astfel timpul de recuperare pentru pacient și oferind rezultate durabile și estetice. Osteointegrarea este rapidă chiar și în cazul pacienților cu densități osoase scăzute.

Implanturi Megagen palatale

Implanturile Megagen palatale reprezintă un sistem special de implanturi dentare cu încărcare imediată, elaborat cu scopul de a crește și susține stabilitatea protezelor totale maxilare. Acestea pot fi utilizate de asemenea ca mijloace definitive pentru stabilizarea protezelor dentare totale convenționale existente. Suprafața de contact a implanturilor palatale cu osul este 60mm², similară cu suprafața de contact a unui implant dentar convențional.

Cât costă un implant dentar Megagen?

Implantul dentar Megagen este un implant din categoria de mijloc-top, iar prețul acestuia variază în clinicile stomatologice în funcție de experiența medicilor, a dotărilor și tehnologiilor utilizate etc. Acest tip de implant are un preț rezonabil cu raport optim calitate/cost. Pentru a obține un plan de tratament cu implanturi dentare Megagen, vă rugăm să ne transmiteți o radiografie panoramică sau un CT dentar. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu planul de tratament propus de specialiștii clinicii noastre. Vă invităm să consultați lista noastra de prețuri pentru implanturi dentare Megagen.