Turism dentar stomatologie Cluj Napoca

Este simplu să iei legătura cu noi, să te programezi și să începi drumul spre sănătatea orală!

tratamente dentare in rate Cluj

Călătorești și te bucuri de un nou zâmbet!

Te bucuri de servicii sigure oferite de Dental Chic și găsești rezolvarea optimă la toate problemele tale stomatologice într-un timp scurt. În plus, în același timp, ai ocazia să explorezi orașul în care te afli, dar și împrejurimile sale. Transilvania are multe comori turistice și culturale gata să fie descoperite, de care te poți bucura pe durata șederii tale. În funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție, minivacanța ta poate să însemne mai mult turism, decât activități stomatologice.

Ce trebuie să fac?

În faza inițială transmiteți un e-mail ce reflectă problema dumneavoastră dentară, precum și radiografia panoramică digitală, pe adresa noastră de contact, pentru a avea o primă evaluarea a costului aproximativ și a timpului alocat tratamentului.

Facilităm organizarea unei vacanțe în Transilvania, sau în alte locații de care sunteți interesați.

Printre facilitățile oferite se numără și consilierea pe toată durata sejurului, un aspect deosebit de important pentru cei care aleg serviciile de turism dentar.

Întrebări frecvente

În mod normal, o săptamână este mai mult decât suficient pentru efectuarea tratamentului. Pentru efectuarea implantelor sunt necesare 3 zile și apoi o vizită de 10 zile după aproximativ 6 luni.
 

Dintre serviciile stomatologice căutate de către pacienţi, regăsim în top următoarele:

Implanturile dentare – sunt cele mai căutate tipuri de tratamente.

Ancorarea implantului la nivel osos şi apoi acoperirea cu o coroană estetică reprezintă dezideratul pacienţilor care şi-au pierdut din dinţi şi care doresc să îşi reabiliteze cavitatea orală într-un mod similar cu situaţia anterioară edentaţiei.

Coroanele dentare din zirconiu  – Tehnologia modernă de prelucrare a zirconiului (scanare, frezare, sinterizare) permite fixarea unor standarde, foarte exigente din punct de vedere estetic si funcțional, la costuri rezonabile. Zirconiul este un material utilizat tot mai des în stomatologie care a apărut destul de recent.
Posedă proprietăţi excepţionale şi poate fi folosit pe scară largă în tratamentul edentaţiilor sau a altor tipuri de leziuni ale coroanelor dentare.

Medicii dentiști și angajații din cadrul clinicii noastre vorbesc limba engleză, franceză, italiană și ruăa.

Cu cel puțin două săptămâni înainte pentru a putea organiza programările și cazarea.